((المقادير ))
1 كوب زيت ، 1 كوب سكر ، 4 بيضات ، 3 أكواب دقيق ، 2 ملاعق نشا ،1 ظرف بيكنج بودر ،1 ظرف فانيليا ،1 كوب حليب ، كاكاو و2 ملاعق نسكافية .
--------------------------
------------------
----------
----
--
-
(( الطريقة ))
نضع الزيت والسكر فى الخلاط ونضربهم جيداً حتى يذوب السكر ويمكن استبدال الزيت بالزبدة وبعدها نضع البيض والفانيليا مع الاستمرار فى الضرب ونضع الحليب وبعدما نضربهم جيداً نضع الخليط فى صينية ونضع عليها الدقيق والنشاء والبيكنج بودر والكاكاو والنسكافية وتخلطهم بالمضرب السلكى اليدوى جيداً حتى تتداخل كل المقادير ونضعها فى صينية مدهونة بالزيت والدقيق ونضعها فى فرن حراراته 120 درجة حتى يستوى وبعدها نضعه فى الثلاجة حتى تبرد لحين تجهيز الكريمة ..
--------------------------
------------------
----------
----
--
-
(( للتزين ))
كريمة دريم + شوكلاطة قهوية
--------------------------
------------------
----------
----
--
-
طريقة تزين الكيكية
أولاً تقلب الكيكة فى صينية لكى يسهل علينا تزينها
عندما نجهز الكريمة طبعاً الكل عارف طريقة تجهيزها تغطى بيها الكيكة ونسيح الشوكلاطة ونخط بيها الكيكة وبعدين بالسكين وبحركة خفيفة نمرر السكين فوق الشوكلاطة والكريمة لكى يعطيكى الشكل اللى بالصورة وهذى صورة أخرى أقرب عشان تشوفوها ..